Berg & Dal / Brownsberg & Brokopondo stuwmeer
Door: Tine
05 Februari 2009 | Suriname, Paramaribo
Donderdag natuurlijk weer naar Havana Lounge geweest, vanavond ga ik ook weer, voor de laatste keer al weer jammer genoeg..
Vrijdag ontzettend heerlijk gegeten bij Spice Quest en vroeg naar bed ivm een stevig weekend voor de boeg!
Op zaterdag vroeg vertrokken via de Afobaka weg (die rode, onverharde weg richting het binnenland) naar de Brownsberg. Onderweg de transmigratiedorpjes gezien (de dorpjes die moesten verhuizen vanwege het stuwmeer) net zoals het binnenkort gaat gebeuren in China.
Morgen de rest van het verhaal, moet nu echt naar huis, om acht uur afgesproken om ergens een hapje te gaan eten.
05 Februari 2009 - 21:30
Edwin En Marjolein:
Tja Tine, de tijd vliegt daar he?! Volgens ons heb je het nog steeds uitstekend naar je zin en doe je goede zaken daar! Geniet nog even volop van je laatste weekje daar. We zijn benieuwd naar al je "live" verhalen!
Liefs Mar en Ed -
06 Februari 2009 - 06:25
Arthur:
Hey Tine,
Leuk man dat je al zo snel wordt opgenomen in de groep. Ik ben erg benieuwd naar je foto's :). Waarschijnlijk ben je al lekker verkleurd en nog bruiner dan ik :P.
Heel veel plezier nog!
Liefs, Arthur -
06 Februari 2009 - 06:44
Jan Vermeulen:
Hey Tine;
Zo te lezen vermaak je je nogal? Ben benieuwd naar je reisverhalen...
Lfs Jan